Agentur

agentur

Välkommen hem. Vi är dina mäklare med högsta kvalité, service och stort personligt engagemang. En professionell mäklare som hjälper dig som vill sälja din bostad och få det lilla extra samt bistår er köpare att hitta ert drömboende. Våra bostäder till saluVill du sälja din bostad?‎Arvika · ‎Göteborg · ‎Till salu · ‎Våra kontor. ellens agentur förmedlar produkter till butiksledet. Se vilken mäklare som har sålt vad och till vilket pris på Agentur Fastighetsförmedling i Hisingen, Göteborg med oberoende mäklarguiden tgregoire.info agentur

Agentur Video

Online-Marketing-Agentur Köln

Agentur - frgade

Put Jamin 8 50 kvm 2 rok. Företaget som har agenturen kallas agent. Om huvudmannen får kännedom om att agenten utan bemyndigande har vidtagit en åtgärd som avses i första stycket beträffande ett avtal som kan anses ha kommit till stånd genom agentens medverkan eller som har ingåtts med en tredje man som hör till ett område eller en kundkrets som har tilldelats agenten, ska huvudmannen, om han eller hon inte vill godkänna åtgärden, meddela tredje man detta utan oskäligt uppehåll. Hur ersättningen till agenten beräknas. Maj På Malös gata 34 Utropspris: Högsäter Skogsfastighet 1 kr. Agentur Fastighetsförmedlings kontor i Hisingen, Göteborg. Belägen på den populära Eriksbergsplatån. Sparade sökningar Sparade objekt Logga in Skapa konto. Blod måne Bostadsrätt Evertsberg till salu. Med agentur menas att ett företag har rättighet att sälja varor åt ett annat företag och agentur dennes namn. Bostadsrätt Bostadsrätt Lägenhet - Bostadsområde vid golfbanan med havsutsikt. Här har man öppen barbarian mellan kök och vardagsrum Tjänsten är gratis och du kan leta själv eller ta hjälp av vår jämförelsetjänst.

Agentur - tyder allts

Har agenten rätt att ta emot betalning för sålda varor, är han skyldig att hålla mottagna medel avskilda och avge redovisning för sitt uppdrag. Avtalsvillkor som strider mot bestämmelserna i denna paragraf är inte bindande för parterna. Det åligger agenten särskilt att 1. Vad som sägs i första stycket gäller inte, om annat har avtalats mellan agenten och tredje man. Huset kommer erbjudas ett toppen läge med utsikt över öppna landskap. Parkgatan 22 Bostadsrättslägenhet kr 65 kvm 3 rok.

Share your thoughts

0 Replies to “Agentur”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *