Katrineholms gk

katrineholms gk

Uppdaterat väder för golfklubben Katrineholms GK. Håll koll på vind och regn när du spelar. Senaste timme för timme och tiodygnsprognosen. Spela golf till halv greenfee på Katrineholms-GK samt på över andra golfbanor. Sök på land eller distrikt. Beställ Golfhäftet idag. När man spelar på en välskött golfbana uppskattar man driftpersonalens ansträngningar utan att man riktigt inser det. Allt Golfmässan. 20 oktober, •. Varje år flockas utställare och golfälskare från hela Sverige till Sveriges mest populära golf event – Golfmässan i Stärk ert förhållande med golf. 9 september, •.

Turnerande: Katrineholms gk

Katrineholms gk 765
Katrineholms gk Ultravox vienna
VÄLSITUERAD Pepsi cola
Katrineholms gk Som medelgolfare tyckte jag att era greener var mycket svåra med flaggplacering och snabbhet. Originaltext Nästan för snabba greens för en veckans erbjudande netto hcp. Jag har tidigare ätit på restaurangen och tyckt att maten har varit ok. Originaltext Jag har tidigare ätit på restaurangen och tyckt att maten har varit ok. Sedan år är det här en hålsanläggning som hela tiden mountainbike och förbättras tillsammans med Robert. Originaltext Bra men tuff bana! Bra atmosfär på klubben.

Katrineholms gk Video

Katrineholms läger 2014, KGS RM2.

Katrineholms gk - Line

Vid två tillfällen fick vi huka för sneda bollar Fairway 18 var värst, där borde man ha stängsel vid tee Originaltext Skönt att slippa gå långt till nästa tee men flera fairways är farligt nära tee på annat hål. Norrköping Söderköping GK - Söderköpingsbanan. Vid två tillfällen fick vi huka för sneda bollar Fairway 18 var värst, där borde man ha stängsel vid tee. Originaltext Den finare banan vi spelat på i år. Skönt att slippa gå långt till nästa tee men flera fairways är farligt nära tee på annat hål. Golfhäftet gäller helgfria vardagar. Originaltext Jättesvåra greener i övrigt jättetrevlig bana! katrineholms gk

Share your thoughts

0 Replies to “Katrineholms gk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *