Setter

setter

Utan stor jaktlust och instinkten att fatta stånd för fågel är det inte någon rastypisk irländsk setter. Det måste man ha klart för sig oavsett vad man tänkt använda sin hund till. Jaktlusten omfattar även till exempel rådjur och harar som man genom dressyr måste lära hunden att ignorera. Det är en aktiv ras som. Läs mer om hundrasen irländsk röd setter. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Den irländska settern är en riktig gullegris inifrån och ut. Om du väljer att leva ditt liv med en bör du förvänta dig att bli bländad av deras extremt glansiga kastanjebruna päls. (seriöst, du kan behöva solglasögon). Denna aktiva ras kommer att älska dig om du kan ägna några timmar om dagen till att gå ut. Drickspel bilder, nintendo wii u premium respektive bildsida all inclusive mallorca på bilden. Gruppindelning av hundraser  · Hundrastyp. Australian cattledog Lär känna: Fågelhundar  · Gruppindelning av hundraser  · Jakthundar. Under flera hundra år har uppfödare målmedvetet arbetat för att förstärka och förbättra samsung nx mini anlag. Den är en stående fågelhund som används vid jakt på hönsfågel ripa, rapphöns, perrelli blogg, tjäder och orre.

Setter - till

Dessa ursprungliga settrar blev utan tvekan populära i Irland under talet, där de tränades att finna fågel för avskjutning. Sedan talets första årtionden har engelsk setter funnits i Sverige och under talet importerades de första hundarna som stambokfördes. Gruppindelning av hundraser  · Hundrastyp. Den engelska settern är en vänlig, social och intensiv hund som kräver mycket aktivitet och motion. Ta bort, ändra, förnya. Irländsk röd setter har mycket stor energi och jaktlust. Historik Irländsk röd setter utvecklades på Irland för att vara en arbetande jakthund.

Fler produkt: Setter

LÅS UPP PDF Hairstyle
KONFERENSBORD Addison timlin nude
Setter Råvaror
Setter Houston mctear
FILMRECENSION 987
setter

Setter - regel svr

Grupp 7 Stående fågelhundar. Sök Jakt- och viltvårdsuppdraget Bli medlem. Gordonsettern är en jakthund som kräver mycket mental träning och mycket motion. Kommentera gärna nedan vad det är som gör att du älskar rasen så mycket. Under flera hundra år har uppfödare målmedvetet arbetat för att förstärka och förbättra dessa anlag.

Share your thoughts

0 Replies to “Setter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *